Filozof Vujošević odgovorio Baji!

Izvor: NaDlanu.com, 23.Feb.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filozof Vujošević odgovorio Baji!

Aktuelni predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević je odgovorio Miroslavu Baji Bogićeviću u formi obraćanja na Partizanovom klupskom sajtu.

"Ako gospodin Bogićević u svom životu nije stigao da se bavi filozofijom morala ili etikom, onda je barem morao čuti narodnu poslovicu: 'U dobru se ne uznesi, u zlu se ne ponizi'. On je prekršio i jedno i drugo. U dobru se uzneo, a u zlu se još ponizio. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << On očito smatra da će nekoga ko je celi svoj život proveo u takmičenju, čiji je osnovni princip viteštvo, impresionirati svojim materijalnim bogatstvom. I još pri tome uzima sebi slobodu da i one koji su se najčasnije u životu bavili sportom ponižava sa pozicije novca i proglašava ih plaćenicima. U imenu i tradiciji našeg sportskog društva sadržan je princip koji je suprotan ovakvoj razularenosti čoveka koji pretenduje da bude jedan od njegovih visokih rukovodilaca. Ja ne znam odakle mu ovakvo mudrovanje, jer njegov život očigledno nije ni skup ni težak", piše u Vujoševićevom obraćanju javnosti.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.