Filipovski: Da odigramo najbolje što možemo protiv Cibone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2021, 15:27

Filipovski: Da odigramo najbolje što možemo protiv Cibone

Najvažnije je da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo najbolje što možemo, izjavio je trener košarkaša Partizana Saša Filipovski.

Crno-beli će sutra od 19 sati dočekati Cibonu u 20. kolu ABA lige u hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

"Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenera, doveli su i neke nove igrače, kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama", rekao je Filipovski za klupski sajt.

Crno-beli su u regonalnom takmičenju vezali pet poraza, a bek Partizana Ognjen Jaramaz sutrašnji meč vidi kao priliku da se taj crni niz prekine.

"Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezuzltata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama", istakao je Jaramaz.

Partizan trenutno ima skor od 7-11, dok je Cibona na učiniku od šest pobeda i 11 poraza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ABA klasik na Novom Beogradu

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Košarkaši Partizana će u subotu od 19 sati dočekati Cibonu u 20. kolu ABA lige u hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.