Filip Stevanović primetio brojne promene posle dolaska novog trenera

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 22:47

Filip Stevanović primetio brojne promene posle dolaska novog trenera

I što je najvažnije, prijaju mu...

Debi Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana obeležila je pobeda nad Radom od 3:0, a veliki doprinos tome dao je i 18-godišnji Filip Stevanović, koji je postigao prelep gol početkom drugog poluvremena.

Talentovani krilni fudbaler je tim golom nagovestio povratak u formu iz prošle sezone, a posle meča sa ''Građevinarima'' priznao je da su mu prijale promene koje je doneo novi šef struke.

''Igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo dosta bolje nego na početku sezone. Nadam se da ćemo da nastavimo da pobeđujemo. Dosta toga se promenilo od dolaska novog trenera. Pričali smo dosta o taktici, super smo se uigrali za tih nekoliko dana.



Više mi odgovara formacija iz subotnjeg meča. U takvom sistemu mogu da napredujem, što mi je osnovni cilj. Marković se odlično snašao na novoj poziciji. Mnogo očekujemo od njega, znamo svi da je bio igrač Liverpula''
, istakao je Stevanović, a prenosi ''Žurnal''.

Bez obzira na još uvek aktuelnih ''minus 6'', uveren je da Partizan može do titule na proleće.





''Naravno da svi verujemo da možemo do prve pozicije. Obaveza nam je da pružimo maksimum u svakoj utakmici. Čim jedan meč prođe razmišljamo o sledećem. Jedino na taj način možemo da napravimo velike stvari'', objasnio je Stevanović.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.