Superliga - Sedmo kolo obeležio bivši igrač Partizana (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 10:04

Superliga - Sedmo kolo obeležio bivši igrač Partizana (video)

Iskusni napadač srušio TSC.

Fudbaler Radničkog iz Niša Nemanja Kojić najbolji je igrač sedmog kola Superlige Srbije, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Radnički je u Senti savladao TSC sa 3:1, a najzaslužniji za to bio je upravo Kojić koji je "asistencijom i prelepim golom u ključnim momentima utakmice dao ogroman doprinos u osvajanju sva tri boda".

Nemanja Kojić (30), koji je ponikao u Radu, u redove Radničkog vratio se početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove godine iz Napretka.

Nekadašnji fudbaler Partizana je tokom aktuelne sezone zabeležio sedam nastupa i postigao dva pogotka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treće poluvreme meča u Senti: Kojić igrač kola, prozivke Partizana zbog penala

Izvor: JužneVesti.com, 14.Sep.2020

Prvo nesebičnom asistencijom, a potom i lepim golom - sa 17 metara pravo pod prečku, Nemanja Kojić poveo je Radnički do prvog trijumfa u gostima ove sezone i to na veoma neugodnom terenu. Iskusni napadač ovim potezima zavredio je priznanje Superlige za najboljeg igrača 7. kola najjačeg domaćeg...

Nastavak na JužneVesti.com...

ZASLUŽIO POSLE GOLA I ASISTENCIJE: Nemanja Kojić igrač kola u Superligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020

Radnički savladao TSC u Senti...Fudbaler niškog Radničkog Nemanja Kojić proglašen je za najboljeg igrača sedmog kla Superlige Srbije, objavljenpo je na sajtu tog takmičenja...Nišlije su u Senti bile bolje od TSC-a sa 3:1, a upravo je nekadašnji igrač Partizana bio najzasčužniji za taj ishod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.