Filip Stevanović opčinio Grobare, ali Partizan nije prošao bez kritika (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 20:10

Filip Stevanović opčinio ''Grobare'', ali Partizan nije prošao bez kritika (foto)

Šta se večeras zamera crno-belima, uz neosporne kvalitetne momente u njihovoj igri?

Partizan je bio prilično ubedljiv u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana, meč je završen rezultatom 4:1 u korist crno-belih, a navijači mogu da budu zadovoljni ne samo rezultatom, nego i lepim akcijama kod golova.

Na sve to, nadovezao se i majstorski gol Filipa Stevanovića u 70. minutu, kada je i postavljen konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultat.

Ipak, ono što su pristalice crno-belih zamerale svojim ljubimcima tokom meča, jeste kiks štopera kod jedinog gola gostiju, kao i slabija igra u finišu prvog poluvremena, kada su gosti imali dve odlične prilike da izjednače, možda čak i da preokrenu rezultat.

U komentarima posle meča, primetno je oduševljenje igrom Filipa Stevanovića, ima poruka da ga treba zadržati i pored velikog interesovanja iz Evrope, ali ima i kritika kako ovakva igra ''ne donosi titule''.

Kako god, Partizan je večeras svoje ciljeve ostvario, o čemu je odmah posle meča govorio i trener Milošević.

-

-

Igra je lepa za oko ali ne donosi titulu.

Odbrana losa , napad mnogo zicera masi jedino je sredina terena pouzdana #FKP

— Marko (@markocelavi1) May 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.