FOTOGALERIJA: Veliko slavlje igrača Partizana i zanimljiva poruka navijača

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGALERIJA: Veliko slavlje igrača Partizana i zanimljiva poruka navijača

Dugo se mučio Partizan u večerašnjem duelu sa Spartakom, lomio je otpor gostiju punih sat i po, da bi na kraju Nikola Ninković ipak uspeo da savlada golmana Marinkovića za pobedu i tri boda vrlo važna u borbi za titulu.

Kako je sve to izgledalo na terenu tokom meča, prilikom i posle postizanja gola i šta su navijači Partizana poručili pravosudnim organima pogledajte u našoj fotogaleriji.
Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << večerašnje pobede crno-beli su teoretski od titule udaljeni četiri boda, ali ukoliko Crvena zvezda u nedelju ne savlada Čukarički Partizan bi već sledeće subote mogao do trofeja.
hotsport.rs
The post FOTOGALERIJA: Veliko slavlje igrača Partizana i zanimljiva poruka navijača appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Odbojkaši Zvezde opet šampioni!

Izvor: B92, 10.Maj.2015, 19:04

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije, pošto su u finalnoj seriji savladali Partizan sa 3-1 u pobedama...U četvrtom meču finala Zvezda je slavila sa 3-1, po setovima 25:14, 22:25, 25:17, 27:25...Crveno-beli su prethodno dobili prva dva meča u taj-brejku,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.