FOTO GALERIJA

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 11:30

FOTO GALERIJA

Vrlo malo je sinoć nedostajalo Partizanu da i treći put savlada Real Madrid u samo nedelju dana i izbori plasman na fajnal-for u Kaunasu.
Sjajno su crno-beli počeli, vodili su sa 12:0 u uvodnim minutima, kada su Madriđani bili vidno uzdrmani zbog fantastične atmosfere u dvorani, ali kasnije su se prilagodili i vratili rezultatsku neizvesnost.
Imao je Partizan i vođstvo 77:75 na ulasku u fniš, ali Real preko Tavaresa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Vilijams-Gosa pravi preokret i dolazi do pobede rezultatom 82:80.
Sada je rezultat u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa 2:1 u pobedama u korist Partizana, pa će se u četvrtak igrati nova utakmica u “Štark areni“ i biće to nova prilika da crno-beli ostvare cilj i plasiraju se među četiri najbolje ekipe u Evroligi.
A do tada, uživajte u našoj foto galeriji sa sinoćnjeg spektakla, iz objektiva Slobodana Sandića.
S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić

S. Sandić


S. Sandić


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.