FK Partizan na originalan način pozvao navijače da dođu protiv Napretka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 14:34

FK Partizan na originalan način pozvao navijače da dođu protiv Napretka (VIDEO)

Pesma "Dođi u pet do pet" se čuje na snimku.

FK Partizan od 16 časova i 55 minuta u Humskoj igra meč 25. kola Superlige protiv Napretka. Crno-beli će pokušati da zadrže prednost na prvom mestu u odnosu na Crvenu zvezdu.

Parni valjak je odlučio da omogući besplatan ulaz navijačima, pre svega kao zahvalnost za podršku na 172. večitom derbiju.

Meč je zakazan u "pet do pet", a to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Partizan iskoristio i da u najavi utakmice ubaci i čuvenu pesmu grupe Ambasadori "Dođi u pet do pet" iz 1981. koju izvodi tadašnja pevačica benda Jasna Gospić.

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

Grobari bi trebalo da pohrle u Humsku, pre svega u znak poštovanja prema igračima koji su borbeno odigrali "večiti derbi" i uspeli da izbore bod u jako teškoj situaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.