FK Partizan: Kazna FSS protivustavna, žalbe svim instancama

Izvor: Beta, 09.Mar.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan: Kazna FSS protivustavna, žalbe svim instancama

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić ocenio je danas da je protivustavna odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da se crno-belima oduzmu dva boda, i najavio žalbe svim fudbalskim instancama.FSS je oduzeo po dva boda Partizanu i Crvenoj zvezdi u Super ligi Srbije zbog "rata saopštenjima"."Ovom odlukom Disciplinske komisije je ugroženo zagarantovano ustavno pravo slobode misli i govora. Gotovo pola veka kako ja o tome pišem i kako se borim protiv verbalnog delikta i kriminalizacije slobode misli i govora. To nameravam da nastavim, jer je to ukinuto i ne postoji u zakonodavstvu. Borba protiv verbalnog delikta sam vodio u ...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

FK Partizan: Kazna FŠ protivustavna, žalbe svim instancama

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Mar.2018

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić ocenio je danas da je protivustavna odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) da se crno-belima oduzmu dva boda, i najavio žalbe svim fudbalskim instancama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.