FK PARTIZAN se oprostio od svog VEČITOG DRUGA: Na groblje stigla poslednja poruka za vernog Grua (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK PARTIZAN se oprostio od svog VEČITOG DRUGA: Na groblje stigla poslednja poruka za vernog Grua (FOTO/VIDEO)

Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak.

Na beogradskom groblju Orlovača, porodica, prijatelji i poštovaoci lika i dela Dalibora Andronova Grua okupili su se kako bi odali poštu tragično stradalom pevaču.

 U moru cveća i venaca koje je pristiglo u kapelu, tik uz sanduk nalazi se i onaj od fudbalskog kluba Partizan, koji se na taj način oprostio od svog vernog druga.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Poslednji pozdrav velikom Partizanovcu - stoji u oproštajnoj poruci FK Partizan.

I bajkeri u došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima.

On je stradao na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun, pošto je upao u vodu.

Njega su prijatelji izvukli iz vode, pozvana je Hitna pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Podsetimo, juče je u Domu omladine održana komemoracija tragično nastradalom reperu. Govor je pred porodicom, prijateljima, kolegama i poštovaocima pokojnog muzičara, držao i di-džej Valja Ulepić Oneya koji je sa Andonovim bio na nastupu samo dva dana pre tragedije.

On je opisao poslednje trenutke koje su njih dvojica proveli zajedno na turneji u Beču i otkrio je koliko se pokojni reper tri dana pre smrti trudio da ispuni obećanje koje je dao sinu. Više o tome čitajte klikom OVDE!

BONUS VIDEO: Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Najtužnija povorka ispraća SVOG MILOG GRUA: Reper ispraćen uz POTRESNU PESMU uz koju suze same liju! (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019

Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak...Na beogradskom groblju Orlovača, porodica, prijatelji i poštovaoci lika i dela Dalibora Andronova Grua okupili su se kako bi odali poštu tragično stradalom pevaču...Na groblju su se okupili članovi njegove porodice, prijatelji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.