FENOMENALNO KADETSKO FINALE SRBIJE: Drezgiću falio skok za tripl-dabl – Partizan stigao -24, pa na kraju poklekao protiv Mege!

Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2023, 20:22

FENOMENALNO KADETSKO FINALE SRBIJE: Drezgiću falio skok za tripl-dabl – Partizan stigao -24, pa na kraju poklekao protiv Mege!

Košarka u Srbiji ima svetlu budućnost. Svi ljubitelji košarke danas su imali priliku da u Štark areni gledaju spektakularno kadetsko finale Srbije, u kom su se sastale ekipe Partizana i Mege. Titulu prvaka naše zemlje, osvojili su košarkaši Mege, pošto su slavili rezultatom 77:84, nakon 40 minuta ogromne borbe. Silovito je krenula ekipa Mege od ... Read more
The post FENOMENALNO KADETSKO FINALE SRBIJE: Drezgiću falio skok za tripl-dabl – Partizan stigao -24, pa na kraju poklekao protiv Mege! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo na Poljudu osigurao novu titulu

Izvor: B92, 30.Apr.2023

Fudbaleri Dinama iz Zagreba osvojili su 24. titulu prvaka Hrvatske, jer su u derbiju odigrali 0:0 protiv Hajduka...Remijem na Poljudu su zadržali prednost od 12 bodova što je bilo dovoljno da se obezbedi nova titula prvaka zemlje...Utakmica je bila dosta siromašna sa prilikama i uzbuđenjima...Najbolju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.