Dinamo na Poljudu osigurao novu titulu

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 20:35

Dinamo na Poljudu osigurao novu titulu

Fudbaleri Dinama iz Zagreba osvojili su 24. titulu prvaka Hrvatske, jer su u derbiju odigrali 0:0 protiv Hajduka.

Remijem na Poljudu su zadržali prednost od 12 bodova što je bilo dovoljno da se obezbedi nova titula prvaka zemlje.

Utakmica je bila dosta siromašna sa prilikama i uzbuđenjima.

Najbolju šansu na meču su imali fudbaleri Hajduka kada je u 23. minuru Melnjak oteo loptu Špikiću na tridesetak metara od gola Dinama, zatim proigrao Mlakara , Slovenac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odličnim udarcem savladao Livakovića, ali je posle gledanja VAR snimka utvrđeno da se fudbaler Hajduka nalazio u ofsajdu.

Dinamo je stigao do 71. boda i osvojio novu titulu, Hajduk je drugi sa 59 boda i na toj poziciji će najverovatnije završiti ove sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dinamo osvojio šestu uzastopnu titulu šampiona Hrvatske u fudbalu

Izvor: Danas, 30.Apr.2023

Fudbaleri Dinama iz Zagreba osvojili su šestu uzastopnu titulu šampiona Hrvatske, pošto su u u utakmici 32. kola odigrali nerešeno 0:0 protiv Hajduka u Splitu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.