Ekskluzivno, u petak u Žurnalu: Pročitajte ispovest Marka Šćepovića

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno, u petak u Žurnalu: Pročitajte ispovest Marka Šćepovića

Ne tako davno braća Stefan i Marko Šćepović bili su na tapetu najvatrenijih pristalica šampiona Srbije Partizana, trpeli uvrede i prozivke sa tribina.
Danas je slika drugačija, tresu mreže u Španiji i Grčkoj, krče svoj put i žale što nisu bili prihvaćeni u klubu koji od malih nogu najviše vole.
Nedavno je na stranicama Žurnala objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ekskluzivni intervju sa Stefanom Šćepovićem koji je ispisao istoriju u Sportingu iz Hihona, postigavši na pet utakmica u debitantskoj sezoni isto toliko golova.
Ovoga puta, mlađi od braće Šćepović, Marko, pokazao je da mu je fudbal u krvi, da je istog golgeterskog kova kao i Stefan. Sa dva gola na prvoj utakmici za Olimpijakos upisao se u listu strelaca.
Pao mi je teret na neki način, jednostavno sam morao da napustim voljeni klub, da bih konačno zaigrao bez pritiska i hvala Bogu za sada dobro ide. Nakon što sam prekomandovan u Teleoptik, više ništa nije bilo kao pre
Kompletan intervju možete da pročitate u štampanom izdanju Sportskog žurnala od 27. septembra. Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.