Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPSKI PARTIZAN Pogledajte sjajnu akciju kod pobedonosnog gola (VIDEO)

To je ono što treba Partizanu! Brza dodavanja, pravovremena utrčavanja i hladnokrvna egzekucija. To je ono što smo i videli od crno-belih u 84. minutu meča sa Moldeom.
Teško je bilo osvajaču Kupa Srbije u četvrtak. Gubio je sa 1:0, ali je hrabrom igrom stigao do preokreta. Izuzetno značajan gol postigao je Zoran Tošić u finišu utakmice, pa će Partizan mnogo mirnije glave putovati u Norvešku sledeće nedelje.
Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je to jako lepa akcija. Tošić je dodao loptu do Asana, Japanac se lepo okrenuo i prosledio je pravovremeno do Uroševića, koji je savršeno ispratio sve i potom poslao loptu u peterac nazad do Tošića. Preostao je lak posao za nekadašnjeg vezistu CSKA Moskve.
Onih 5.780 gledalaca na zapadnoj tribini stadiona u Humskoj su mogli da uživaju, ali i navijači Partizana koji nisu mogli da uđu na stadion zbog kazne UEFA. Možete da uživati i vi, ako pogledate još jednom snimak ove lepe akcije.


The post EVROPSKI PARTIZAN Pogledajte sjajnu akciju kod pobedonosnog gola (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ocene - Bravo, Uroševiću!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019

Partizan odigrao solidan meč, ali može još bolje...Radujemo se boljem Partizanu ove sezone nego prošle, to je već sada očigledno. Crno-beli su danas uspeli da savladaju Molde na svom terenu rezultatom 2:1, bilo je prilično zanimljivo, a pobedonosni gol smo videli u 84. minutu i delo je Zorana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.