EVROKUP: Partizan u Parizu, Filipovski najavljuje IZNENAĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 15:24

EVROKUP: Partizan u Parizu, Filipovski najavljuje IZNENAĐENJE

Duel neporaženih ekipa,

Košarkaši Partizana posle bolnog poraza u Podgorici od Budućnosti u ABA ligi nastavlja takmičenje u Evrokupu protiv Metropolitansa u Parizu.

Obe ekipe su u prvom kolu ostvarile pobede – Partizan nad Trentom, dok je francuski tim slavio u Kubanu protiv Lokomotive

#KKPartizan sutra u Parizu igra protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @Metropolitans92

📑https://t.co/WNSSt9kckT#7DaysEuroCup pic.twitter.com/G7sVvEJIXm

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) January 18, 2021

Trener crno-belih Saša Filipovski da njegova ekipa će dati sve od sebe.

– Okrećemo se novim izazovima i očekivanja od ove utakmice su da pre svega damo svoj maksimum. Metropolitan je ekipa koja je u prvom kolu iznenadila Lokomotivu iz Krasnodara, u utakmici koju su odigrali zrelo i jako. Imaju dobru ekipu i pokazali su visok kvalitet. Ako odigramo borbeno i mudro, imamo šansu i možemo ih iznenaditi. Čeka nas izazov, u Top 16 fazi takmičenja nema loše ekipe i daćemo sve od sebe da odigramo na visokom nivou. Francuska ekipa se pojačala sa plejmejkerom Stolom, koji ima brz šut za tri poena, stoga moramo da na njemu odigramo dobru odbranu. Sa druge strane, imaju brze i jake igrače ispod koša, brzi su u tranziciji i napadaju jedan na jedan. Igraju košarku koja je mešavina francuske košarke i sistema igre koji je uspostavio trener Zdovc. Naša šansa je u dobroj odbrani, skoku u napadu, da igramo maksimalno timski i da sve igrače uključimo u igru - rekao je Filipovski.

Zvezda će večeras (19.00) odigrati odloženi meč protiv Reala u Madridu, a s obzirom na poraz i pre svega igru protiv Valensije, teško da crveno-beli imaju čemu da se nadaju. Kvota na Real je 1,10, a na dvojku čak 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Zvezda.

Meč u Parizu igra se u utorak od 20.45 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.