EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Pored Škuletića, vraća se i poznati štoper?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Pored Škuletića, vraća se i poznati štoper?! (FOTO)

Izgleda da će se u Humskoj nastaviti praksa vraćanja nekadašnjih igrača.
Među najizglednijim za povratak su Petar Škuletić i Marko Jovanović.
Nikola Milenković će u subotu odigrati poslednji meč u dresu Partizana pre odlaska u Firencu, a takođe bi iz Humske mogao da ode i najbolji strelac Superlige kojeg će crno-beli teško zadržati – Uroš Đurđević.
Kako je u izjavi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za HotSport rekao, Petar Škuletić ima želju da ponovo obuče dres Partizana, u kontaktu je sa trenerom Markom Nikolićem tako da bi on mogao da bude jedno od prvih pojačanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Pored njega, povratak bi mogao da ima i Marko Jovanović koji se jednom već vraćao u Humsku, što bi značilo da bi ovo bio treći ‘mandat’ defanzivca. Jovanović bi bio zamena Milenkoviću, jednom od najstandardnijih u timu Marka Nikolića i stubu odbrane Partizana.
Ono što šampionu Srbije ide na ruku jeste da se radi o slobodnim igračima, a novim ugovorom bi eventualno društvo Marku Jovanoviću u štoperskoj liniji pravio Bojan Ostojić.
FOTO: STARSPORT

The post EUFORIJA MEĐU GROBARIMA: Pored Škuletića, vraća se i poznati štoper?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.