Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVAN GEST: Crno-beli rado uslišili molbu pilota

Fudbaleri Partizana su pre podne stigli u Bukurešt, gde će u sutra od 20.30 igrati meč trećeg kola kvalifikacija za LŠl. Nisu se dosađivali, jer je let bio prijatan i zanimljiv….

Naime, pilot je imao jednu molbu za igrače srpskog šampiona. Zamolio je da dobije autograme svih igrača crno-belih, kako bi ih potom poklonio sinu kolege koji je 1999. godine poginuo na Kosovu i Metohiji. Naravno, svi fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su mu rado izšli u susret, a momak će sigurno biti presrećan kada dobije vredan pokoln. Podsećamo, dirljiva scena viđena je i minulog vikenda, u glavnoj ulozi bio je kapiten.
Tu nije bio kraj emotivnim scenma. Sledeća je bila rezervisana za Valerija Božinova, piše Blic. Kopilot leta je bio Italijan, a budući da je Bugarin veći deo karijere proveo upravo u italijanskom fudbalu, igrajući za Leće, Fjorentinu, Juventus, Parmu, Veronu i Vićencu, poželeo je da ga pozdravi.
Crno-belima su poželeli pobedue”od bar 2:0″. Nema tim Zorana Milinkovića nišra protiv da tako i bude.n Pogotovo kada se ‘baci pogled’ na cenu jednog i drugog tima, ali i pod kakvim je moranjem Steaua. Problemi su ih stisli na svim stranama…
The post EMOTIVAN GEST: Crno-beli rado uslišili molbu pilota appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.