EK: Partizan za renome i ugled

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Partizan za renome i ugled

’Crno-beli’ su šanse za prolazak dalje izgubili u prošlom kolu, pošto imaju samo jednu pobedu i sedam poraza, dok je ruski klub obezbedio mesto među 32 kluba u Evrokupu i trenutno ima skor 5/3.
Iako su bez šansi za prolaz u narednu rundu takmičenja, košarkaši iz Humske imaju ambiciju da pobede, što je potvrdio i Nemanja Bezbradica. 

„Očekuje nas jedna teška utakmica, protiv ekipe koja ima dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Amerikanaca i igra dobro. U gostima smo sa njima igrali na jednu loptu, što nam je još jedan dodatni motiv. Neće biti lako i bez obzira što više nemamo šanse za narednu fazu, borićemo se i trudićemo se da pobedimo“, rekao je krilni centar srpskog šampiona. 

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je da će se ’crno-beli’ boriti za renome, čast i ugled kluba. 

„Mi smo ispali iz Evrokup takmičenja. Dolazi nam ekipa koja se pobedom na parketu u Beogradu bitno približava svom cilju, a to je plasman u naredni krug. Mi ćemo se truditi da iz želje da odradimo što je moguće bolju pripremu za takmičenja koja su preostala, odigramo i tu utakmicu kvalitetno. Želimo da odigramo na nivou velikog renomea koji klub ima. Ovu utakmicu sigurno nećemo postaviti kao da je pitanje života ili smrti, ali pitanje je časti, ugleda. Potreba je i da se odigra kvalitetno da se realizuju neki drugi ciljevi, pa u sklopu kojeg bi bila i pobeda na tom meču, kao nešto što nije bezvredno. Trudićemo se da to realizujemo. Drugih imperativa nemamo i tako ćemo se i ponašati“, jasan je Vujošević.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.