EK: Partizan protiv Krasnog Oktobra igra za čast i ugled

Izvor: Sportal.rs, 10.Dec.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Partizan protiv Krasnog Oktobra igra za čast i ugled

Košarkaši Partizana od 18.00 sati u hali "Pionir" igraju protiv Krasnog Oktobra utakmicu 9. kola E grupe Evrokupa. Trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da utakmica protiv ruskog tima nije "pitanje života i smrti", ali da je mnogo važna za renome kluba.

- Mi smo ispali iz ovog takmičenja. Dolazi ekipa koja bi se pobedom na parketu u Beogradu bitno približila svom cilju, a to je plasman u narednu krug. Normalno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << mi ćemo se truditi da, iz želje da odradimo što bolje pripremu za takmičenja koja su preostala, odigramo i ovu utakmicu kvalitetno, na velikom renomeu koji klub ima -  rekao je Vujošević uoči meča.

Partizan je do sada zabeležio samo jednu pobedu i pretrpeo sedam poraza, dok ruska ekipa ima pet pobeda.

- Utakmica sigurno neće biti pitanje života i smrti, jer to nije, ali je pitanje časti i ugleda. Utakmica treba da se odigra kvalitetno, da se ispune neki drugi ciljevi. Pobeda nije imperativ i tako ćemo se ponašati - dodao je strateg crno-belih.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Partizan - Čast i ugled se ne stavljaju na kocku! (18.00)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2014

Košarkaški klub Partizan NIS prolazi kroz teške dane i više nema šanse da se domogne druge runde takmičenja u Evrokupu ali to nisu razlozi zbog kojih bi u duelima sa Crvenim Oktobrom i Asesoftom klupska čast i ugled bili stavljeni na kocku.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.