EK - Fantastične vesti za crno-bele!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Fantastične vesti za crno-bele!

Partizanu samo još pobeda nad Turk Telekomom i prolazi u Top 16!

Asvel je učinio veliku uslugu Partizanu.

Francuzi su uspeli da savladaju Zenit nakon produžetaka sa 83:84 i tako doneli crno-belima veliku radost, a sve što Partizan mora da uradi da bi prošao dalje jeste da pobedi u sutrašnjoj utakmici ekipu Turk Telekoma.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan može da se nada i trećem mestu ukoliko Valensija savlada Trento i ako crno-beli pobede sa 5 ili više poena razlike.

Zenit je danas bio bolji u prvom poluvremenu, od samog starta je imao prednost, ubacio sjajnih 27 poena u prvoj četvrtini i nakon prvih 20 minuta vodio je sa 47:38.

Ipak, u trećoj deonici Asvel je zaigrao daleko bolje. Posebno mislimo na odbranu, domaći su imali svega 12 šuteva iz igre, pogodili su samo 5 šuteva za svega 10 poena u deset minuta.

Asvel je uspeo da sustigne Zenit i da uđe u veoma neizvesnu završnicu.

Skrab je postigao trojku za 72:67 na 2 minuta do kraja, ali je istom merom Demarkus Nelson uzvratio, pa ništa nije bilo rešeno ni tada.

Izjednačio je Asvel rezultat na 26 sekundi do kraja utakmice preko Žan-Čarlsa, a domaći nisu uspeli da realizuju napad, pa se otišlo u produžetke.

Asvel je bolje počeo, imali su i najveću prednost u današnjem meču od +3, tako se i završilo, na veliku radost Partizana.

Skrab je bio najbolji u redovima domaćina sa 18 poena, Karasjov je imao 14, a Rejnolds 12. Kod gostiju najbolji Noua sa 17, Kalnietis je imao 14.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dobio šta je tražio, sad je sve na crno-belima

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2018

Prva lepa vest za navijače Partizana stigla je večeras iz Sankt Peterburga. Asvel je kao gost savladao Zenit sa 84:81 posle produžetka i učinio veliku uslugu crno-belima u nastojanju da se domognu druge faze Evrokupa. Sada je sve na pulenima Andree Trinikijerija kojima sutra treba pobeda od dva...

Nastavak na MozzartSport.com...

I Valensija učinila Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018

Crno-beli mogu biti i treći ukoliko savladaju Turk Telekom...I pre utakmice Trenta i Valensije bilo je poznato da će Partizan zavisiti samo od sebe i da pobeda protiv Turk Telekoma donosi plasman u narednu fazu Evrokupa...Ipak, i Valensija je izborila pobedu u gostima protiv Trenta 83:95, pa sada crno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.