EHF definitivno kažnjava Partizan

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EHF definitivno kažnjava Partizan

Evropska rukometna federacija (EHF) saopštila je da će pokrenuti istragu zbog incidenata na utakmici rukometne Lige šampiona između Partizana i Flensburga.

Neredi na tribinama u niškom "Čairu", u kome su učestvovale dve sukobljene frakcije navijača Partizana, odložili su početak utakmice drugog kola Lige šampiona.

U saopštenju EHF se zahteva od Partizana da uvede dodatne mere obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi se nesmetano odigrao naredni meč Lige šampiona protiv Ademar Leona.

Rukometni klub Partizan saopštio je da će klub verovatno biti samo novčano kažnjen i da će se na tu odluku čekati do sedam dana.

"Što se tiče kazne EHF, velika je verovatnoća da će RK Partizan proći samo sa finansijskom kaznom, tačnije, da neće biti suspendovan, kako se nagađalo", navedeno je u saopštenju kluba.

Upravni odbor kluba odrzaće u sredu vandrednu sednicu na kojoj će doneti odluku o organizaciji narednih mečeva Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraga zbog incidenata u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Okt.2012

Evropska rukometna federacija (EHF) otvoriće istragu zbog incidenata na utakmici rukometne Lige šampiona između Partizana i Flensburga u Nišu, a u Partizanu ipak očekuju samo novčanu kaznu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

EHF pokreće istragu zbog incidenta u Nišu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2012, 11:05

Evropska rukometna federacija (EHF) saopštila je da će otvoriti istragu zbog incidenata na utakmici rukometne Lige šampiona između Partizana i Flensburga u Nišu... ..Neredi na tribinama, u kojoj su učestvovale dve sukobljene frakcije navijača Partizana, odložile su početak utakmice drugog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.