Džikić se vraća u Krku

Izvor: Press, 18.Jun.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić se vraća u Krku

Džikić će se tako vratiti na mesto uspeha jer je 2010/11 vodio ekipu iz Novog Mesta u najuspešnijoj sezoni tog kluba, kad je posle titule šampiona Slovenije osvojen i prvi međunarodni trofej - Evročelendž kup.
Čelnici slovenačkog šampiona su istakli da su veoma zadovoljni što su obnovili saradnju sa srpskim stručnjakom, koji je dobro upoznat sa situacijom u klubu i igračkim kadrom.
Džikić je trenersku karijeru započeo u Partizanu gde je tokom 14 sezona imao različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << role - od trenera mlađih kategorija do pomoćnika prvog trenera. Poseduje i NBA iskustvo jer je 2005. bio pomoćni trener Minesote Timbervulfsa. Bio je prvi pomoćni trener nekog NBA ligaša koji nikad pre toga nije radio u SAD.
Između dva boravka u Krki Džikić je vodio Lijetuvos ritas koji je napustio krajem prošle godine.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.