Gatuzo i zvanično u Palermu

Izvor: Mondo, 19.Jun.2013, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo i zvanično u Palermu

Klub sa Sicilije potvrdio da će bivši reprezentativac Italije i vezista Milana naredne sezone sedeti na trenerskoj klupi.

Posle epizode u švajcarskom Sionu, gde je imao ulogu trenera i igrača, Đenaro Gatuzo (35) stigao je u redove italijanskog drugoligaša Palerma.

Nekadašnji vezista potpisao je ugovor na godinu dana, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Gatuzo će na Siciliji zameniti Đuzepea Sanina, koji je dobio otkaz pošto nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadržao ekipu u Seriji A. Ipak, Sanino se u italijanskim medijima navodi kao novi trener Kjeva.

Osim Milana i Siona, Gatuzo je u karijeri nastupao za Peruđu, Rendžers i Salernitanu. Za reprezentaciju Italije odigrao je 73 utakmice i sa "azurima" je 2006. godine osvojio titulu prvaka sveta.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Maurizio Lagana)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gatuzo preuzeo Palermo

Izvor: Sportal.rs, 19.Jun.2013

Italijan Đenaro Gatuzo (35) od naredne sezone, o čemu je već bilo reči, sedeće na klupi člana Serije B Palerma.

Nastavak na Sportal.rs...

Gatuzo je trener Palerma u Seriji B

Izvor: B92, 19.Jun.2013

Bivši fudbalski reprezentativac Italije Đenaro Gatuzo imenovan je za novog trenera svežeg drugoligaša sa Sicilije, Palerma...Na klupi Palerma on će zameniti Đuzepea Sanina, koji nije uspeo da ekipu zadrži u Seriji A...Gatuzo je potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje...

Nastavak na B92...

Gatuzo novi trener Palerma

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jun.2013

Italijanski klub, Palermo saopštio je da je angažovao bivšeg igrača Milana Đenara Gatuza za svog novog trenera.. (FOTO: Tviter). Sicilijanski klub u saopštenju dodaje da je sa Gatuzom potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka na tri godine.. Gatuzo (35), koji je 2006. osvojio Svetsko...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.