Džikić pretpostavlja zbog čega su se košarkaši Partizana opustili, izjava trenera Cedevite može da raduje Zvezdaše

Izvor: Telegraf.rs, 02.Apr.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić pretpostavlja zbog čega su se košarkaši Partizana opustili, izjava trenera Cedevite može da raduje Zvezdaše

Partizan nije uspeo da napravi podvig u Zagrebu, gde je poražen od Cedevite u majstorici polufinala ABA lige sa 87:78. Iako su Hrvati bukvalno od starta utakmice igrali bez svog najboljeg strelca, pošto se Rajan Boutrajt povredio već u prvom minutu meča, crno-beli to nisu iskoristili.

Iako bi to trebalo da bude prednost crno-belih, njihov trener Aleksandar Džikić smatra da je možda i povreda najboljeg igrača Cedevite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uslovila opuštanje njegovih igrača do kraja meča.

- Možda je povreda Butrajta vodila do opuštanja mojih igrača, ipak je on najbolji igrač Cedevite. Čestitam im na prolasku u finale - kratko je poručio Džikić nakon meča.

Trener Cedevite, Veljko Mršić, istakao je da je bolja ekipa prošla u finale, ali je rastužio navijače svog kluba prognozom povreda Boutrajta i Arapovića, za koje je rekao da su verovatno završili sezonu, pa je sasvim sigurno da neće igrati ni finale protiv Zvezde ili Budućnosti.

- Pokazali smo da smo bolja ekipa od Partizana i zasluženo smo prošli dalje. Bez obzira na nesreću, povrede Boutrajta i Arapovića, momci su povukli ua njih i u odličnoj atmosferi došli do pobede. Musa je bio na hlađenju, ali znao sam da će biti naš džoker. Boutrajt i Arapović su verovatno izgubljeni do kraja sezone. Više ćemo znati u ponedeljak nakon pregleda - rekao je Mršić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.