Džikić: Lepo je u Zadru, pogotovo kad pričam sa ljudima iza klupe

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Lepo je u Zadru, pogotovo kad pričam sa ljudima iza klupe

"Morali smo da se pozabavimo nekim stvarima, što je na kraju i dalo rezultata. Imali smo neke greške u preuzimanjima, ali generalno zadovoljan sam pobedom", rekao je trener crno-belih

Košarkaši Partizana uspeli su u Zadru da prekinu seriju od tri poraza u Jadranskoj ligi, a trener Beograđana Aleksandar Džikić smatra da je ključ pobede bilo to što su usporili hrvatsku ekipu.

"Imali smo mali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pritisak pred ovu utakmicu. Ostavio je na nas trag težak raspored, imali smo vezane mečeve protiv Budućnosti, Zvezde, Cedevite, pa smo napravili kiks protiv Šarloa i došli smo ovde pune glave. Generalno smo zadovoljni što smo uspeli da, pre svega, usporimo Zadar", rekao je Džikić novinarima u Zadru.

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima Zadar sa 76:69 i to je tek treći trijumf crno-belih u ovom gradu otkako se takmiče u Jadranskoj ligi.

"Zadar vrlo tečno igra i ako to ne zaustaviš možeš da imaš problema. Gledali smo utakmice i koje su dobijali i koje su gubili i meni se svidelo kako igraju. Morali smo da se pozabavimo nekim stvarima, što je na kraju i dalo rezultata. Imali smo neke greške u preuzimanjima, ali generalno zadovoljan sam pobedom", rekao je Džikić.

Trener Partizana je naveo da uvek voli da dodje u Zadar.

"Lično mnogo volim da dodjem u Zadar, i u najavi sam rekao da je to grad košarke. Volim čak i da u toku meča komuniciram sa ljudima koji sede u produžetku klupe... Nešto radije kad pobedimo nego kad izgubimo, naravno", rekao je Džikić.

Košarkaš Partizana Vanja Marinković naveo je da je pobeda u Zadru vrlo važna za njegovu ekipu.

"Vrlo važna pobeda za nas posle vezanih poraza od Cedevite i Šarloa... Mislim da je drugi ili treći meč da imamo dobar šut za tri poena, možda je to presudilo, i skok naravno", rekao je Marinković.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.