Dva prekida u Ivanjici zbog transparenata Grobara (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva prekida u Ivanjici zbog transparenata Grobara (VIDEO)

Sudija Aleksandar Vasić procenio je da se radi o uvredljivim natpisima...

Utakmica između Javora i Partizana u Ivanjici dva puta je prekidana u razmaku od nekoliko minuta i to zbog transparenata Grobara!

Sudija Aleksandar Vasić procenio je da se radi o uvredljivim natpisima, pa je jasno stavio do znanja svim akterima da neće nastaviti susret dok se transparenti ne uklone.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na prvom je pisalo: "Dok u FSS cveće cveta, Ciganima i dalje UEFA smeta", što je bila jasna aluzija na loše stanje i srpskoj kući fudbala, a drugi se ticao isključivo Crvene zvezde i arbitra koji je delio pravdu na utakmici beogradskih i novosadskih crveno-belih prošlog vikenda: "Srđan Obradović - zlatna kopačka Crvene zvezde".


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Prekid zbog "FSS i zlatne kopačke Zvezde"

Izvor: B92, 05.Maj.2017

Meč između Partiazan i Javora bila je prekinuta posle niza uvredljivih transparenata navijača Partizana na račun Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije...Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici Javor sa 2:1 u prvoj utakmici 34. kola Super lige...Prvi prekid usledio je zbog transparenta koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.