Izvor: PRObjave.com, 12.Nov.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva derbija u četvrtfinalu Kupa Srbije

Žreb je hteo da se u četvrtfinalu Kupa Srbije za kuglaše odigraju dva derbija! Sastaće se Senta Visa prom - Beograd "Poštanska štedionica" (kuglana u Vrbasu) i Metalac (Gornji Milanovac) – Partizan (kuglana Spens u Novom Sadu). U preostala dva susreta igrače Niš put - Vrbas Dana (kuglana na Banjici u Beogradu) i Polet (Sombor) - Hajduk (Kula) na kuglani u Kljajićevu. Svi mečevi igraće se u nedelju 21. novembra od 11 časova.

U ženskoj konkurenciji, sve utakmice odigraće se u subotu 20. novembra, a parovi su: Apatin - Vrbas Dana (kuglana u Subotici od 11 časova), Pionir (Subotica) – EDB Beograd (kuglana Spens u Novom Sadu od 11 časova), Ada kompjuters (Novi Sad) - Vojvodina (Bačko Gradište) na kuglni u Banji Junaković od 16 časova i Putar Niš - Radnički (Novi Sad) na kuglani na Banjici od 11 časova.

Pobednici četvrtfinalnih mečeva plasiraće se na fajnal for koji će se odigrati naproleće iduće godine.
Kuglaški savez Srbije
Deligradska 27/III
11000 Beograd
Tel: + 381 11 2645780
Web: www.kuglanje.cilj.org

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.