Kuglanje: Dva derbija u Kupu Srbije

Izvor: B92, 12.Nov.2010, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglanje: Dva derbija u Kupu Srbije

Žreb je hteo da se u četvrtfinalu Kupa Srbije za kuglaše odigraju dva derbija.

Sastaće se Senta Visa prom - Beograd "Poštanska štedionica" (kuglana u Vrbasu) i Metalac (Gornji Milanovac) - Partizan (kuglana Spens u Novom Sadu).

U preostala dva susreta igrače Niš put - Vrbas Dana (kuglana na Banjici u Beogradu) i Polet (Sombor) - Hajduk (Kula) na kuglani u Kljajićevu. Svi mečevi su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na programu u nedelju 21. novembra, od 11 časova.

U ženskoj konkurenciji, sve utakmice odigraće se u subotu 20. novembra, a parovi su: Apatin - Vrbas Dana (kuglana u Subotici od 11 časova), Pionir (Subotica) – EDB Beograd (kuglana Spens u Novom Sadu od 11 časova), Ada kompjuters (Novi Sad) - Vojvodina (Bačko Gradište) na kuglni u Banji Junaković od 16 časova i Putar Niš - Radnički (Novi Sad) na kuglani na Banjici od 11 časova.

Pobednici četvrtfinalnih mečeva plasiraće se na fajnal-for koji će se odigrati na proleće iduće godine.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan domaćin Javoru, Zvezda na Banjici

Izvor: RTS, 12.Nov.2010

Utakmice 12. kola fudbalske Super lige Srbije odigraće se ovog vikenda. Partizan će pokušati da zadrži lidersku poziciju na tabeli i tri boda prednosti nad večitim rivalom Crvenom zvezdom. ..Partizan bi trebalo da ima lakši zadatak u 12. kolu, pošto će u subotu od 18 sati biti domaćin Javoru...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.