Partizan domaćin Javoru, Zvezda na Banjici

Utakmice 12. kola fudbalske Super lige Srbije odigraće se ovog vikenda. Partizan će pokušati da zadrži lidersku poziciju na tabeli i tri boda prednosti nad večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Partizan bi trebalo da ima lakši zadatak u 12. kolu, pošto će u subotu od 18 sati biti domaćin Javoru iz Ivanjice.

Zvezda će se u nedelju na Banjici sa trećeplasiranim Radom boriti za ostanak na drugom mestu na tabeli. Crveno-beli trenutno imaju 25 bodova, a Rad jedan manje. Zanimljivo će biti i u Subotici, gde će se takođe u nedelju od 13 sati Spartak u vojvođanskom derbiju sastati sa četvrtoplasiranom Vojvodinom, koja ima 22 boda.

Spartak je sakupio 17 bodova, koliko i Sloboda Sevojno, koja će u subotu od 13 sati ugostiti poslednjeplasirani Čukarički.

Hajduk će u Kuli biti domaćin BSK-u, Metalac će gostovati u Inđiji, OFK Beograd dočekuje Jagodinu. Borac i Smederevo igraće u Čačku.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 11. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије