Partizan domaćin Javoru, Zvezda na Banjici

Izvor: RTS, 12.Nov.2010, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan domaćin Javoru, Zvezda na Banjici

Utakmice 12. kola fudbalske Super lige Srbije odigraće se ovog vikenda. Partizan će pokušati da zadrži lidersku poziciju na tabeli i tri boda prednosti nad večitim rivalom Crvenom zvezdom.

Partizan bi trebalo da ima lakši zadatak u 12. kolu, pošto će u subotu od 18 sati biti domaćin Javoru iz Ivanjice.

Zvezda će se u nedelju na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Banjici sa trećeplasiranim Radom boriti za ostanak na drugom mestu na tabeli. Crveno-beli trenutno imaju 25 bodova, a Rad jedan manje. Zanimljivo će biti i u Subotici, gde će se takođe u nedelju od 13 sati Spartak u vojvođanskom derbiju sastati sa četvrtoplasiranom Vojvodinom, koja ima 22 boda.

Spartak je sakupio 17 bodova, koliko i Sloboda Sevojno, koja će u subotu od 13 sati ugostiti poslednjeplasirani Čukarički.

Hajduk će u Kuli biti domaćin BSK-u, Metalac će gostovati u Inđiji, OFK Beograd dočekuje Jagodinu. Borac i Smederevo igraće u Čačku.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lokalni specijaliteti u Bundesligi: Bajern čeka Nirnberg, ‘Gladbah ide u Keln

Izvor: Blic, 12.Nov.2010

U najavi uzbudljive utakmice 12. kola Bundeslige začijnjene su sa dva velika lokalna derbija u subotu i nedelju, dok će na premijeri kola snage odmeriti još dva teškaša, među kojima i lider šampionata Borusija Dortmund..."Milioneri” večeras na svom terenu dočekuju Hamburger u 87. susretu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.