Četvrtak, 11.11.2010.

23:42

Kuglanje: Dva derbija u Kupu Srbije

Žreb je hteo da se u četvrtfinalu Kupa Srbije za kuglaše odigraju dva derbija.

Izvor: LB

Default images

Sastaće se Senta Visa prom - Beograd „Poštanska štedionica“ (kuglana u Vrbasu) i Metalac (Gornji Milanovac) – Partizan (kuglana Spens u Novom Sadu).

U preostala dva susreta igrače Niš put - Vrbas Dana (kuglana na Banjici u Beogradu) i Polet (Sombor) - Hajduk (Kula) na kuglani u Kljajićevu. Svi mečevi su na programu u nedelju 21. novembra, od 11 časova.

U ženskoj konkurenciji, sve utakmice odigraće se u subotu 20. novembra, a parovi su: Apatin - Vrbas Dana (kuglana u Subotici od 11 časova), Pionir (Subotica) – EDB Beograd (kuglana Spens u Novom Sadu od 11 časova), Ada kompjuters (Novi Sad) - Vojvodina (Bačko Gradište) na kuglni u Banji Junaković od 16 časova i Putar Niš - Radnički (Novi Sad) na kuglani na Banjici od 11 časova.

Pobednici četvrtfinalnih mečeva plasiraće se na fajnal-for koji će se odigrati na proleće iduće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: