Duljaj promenio ploču: Priča o kašnjenju plata je stara vest

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 16:17

Duljaj "promenio ploču": Priča o kašnjenju plata je stara vest

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je u predstojećoj utakmici protiv Radničkog 1923 cilj njegove ekipe da nastavi niz pobeda u Superligi Srbije.

Fudbaleri Partizana igraju u sredu od 14 časova u Kragujevcu protiv Radničkog, zaostalu utakmicu četvrtog kola Super lige Srbije.

Taj duel trebalo je da se igra u avgustu, ali je odložen zbog učešća crno-belih u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

"Nadam se da će barem donekle uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da srede teren u Kragujevcu. Igramo protiv ekipe koja je od dolaska novog trenera u poslednjih pet utakmica ostvarila tri pobede, a protiv Crvene zvezde pružila odličnu partiju. Cilj je da pokušamo da nastavimo niz, sve ima početak i kraj, ali potrudićemo se da ostvarimo ono što se očekuje", rekao je Duljalj na konferenciji za novinare na Sportskom centru Teleoptik.

Duljaj je rekao da će utakmicu zbog četiri žuta kartona propustiti Frenk Kanute i da Aleksandar Filipović ima zdravstvenih problema, dodao je da zna tim i da je moguća promena sistema.

"Sutra je najvažnija utakmica i najteža jer je protivnik pokazao da dolaskom novog trenra Feđe Dudića igra odličan fudbal, posebno u Kragujevcu. To je organizovana ekipa, čekaju kontranapad i moramo da obratimo pažnju na to. Biće teško, s obzirom da se utakmica igra u nezgodnom terminu, od 14 časova, apelujem na sve navijače da dođu, mnogo je lakše, u Kruševcu i Subotici smo imali maltene domaću atmosferu", naveo je on.

Govoreći o svom igraču Nemanji Nikoliću, Duljaj je rekao da je to veliki Partizanovac i majstor fudbala, koji se odrekao premija i bonusa da bi igrao za Partizan i da je dao veliki doprinos i imao ogroman uticaj na rezultate.

Duljaj je posle utakmice u Subotici u subotu (3:0) rekao da su igrači u teškoj situaciji jer im kasne plate, što je demantovao generalni direktor Miloš Vazura. Upitan da to prokomentariše, Duljaj je rekao:

"Stara vest, Radnički Kragujevac, 14 časova, hvala".

Upitan je i da prokomentariše situaciju sa napadačem Kvinsijem Menigom, sa kojim se sukobio u završnici utakmice u Subotici.

"Izvinjavam se Partizanu, taj dres kad se skine, on je svetinja. Kada igrači posle zagrevanja uđu u svlačionicu i tu majicu bace na pod, ja je podignem i stavim u torbu zato što je na toj majici grb Partizana. Tako sam vaspitan", rekao je on.

"Dešava se to u mnogim klubovima, ali to je stara vest, vidim da su se mnogi fokusirali na taj momenat, a niko na tri prelepa gola i još jedan koji je poništen. Situacija je prevaziđena, Menig je dobar momak, nema problema. Videli ste kako se igrači raduju čak i oni na klupi kada postignemo gol, to su emocije koje ne mogu veštački da se pokažu, to su stvari koje ne mogu da se kupe", dodao je trener crno-belih.

Partizan u poslednje tri utakmice nije primio gol, Duljaj je rekao da ga to raduje, ali da odbrana uvek počinje od napada i da je zadovoljan što i igrači iz poslednje linije dolaze u situaciju da postižu golove.

Posle remija sa TSC-om u prvom kolu 3:3, Partizan je ostvario devet uzastopnih pobeda i prvi je na tabeli sa 28 bodova, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Radnički ima devet bodova na 14. mestu na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZJAVA VAZURE, SUKOB SA MENIGOM? Evo šta je Duljaj rekao o buri u Humskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023

Konferencija crno-belih pred meč sa Radničkim...Trener Partizana Igor Duljaj obratio se medijima pred zaostali meč četvrtog kola Mozzart bet Superlige protiv kragujevačkog Radničkog...Crno-beli u sredu od 14 časova gostuju u Šumadiji...- Igramo protiv tima koji je u pet utakmica upisao tri pobede....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.