IZJAVA VAZURE, SUKOB SA MENIGOM? Evo šta je Duljaj rekao o buri u Humskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 16:30

IZJAVA VAZURE, SUKOB SA MENIGOM? Evo šta je Duljaj rekao o buri u Humskoj

Konferencija crno-belih pred meč sa Radničkim.

Trener Partizana Igor Duljaj obratio se medijima pred zaostali meč četvrtog kola Mozzart bet Superlige protiv kragujevačkog Radničkog.

Crno-beli u sredu od 14 časova gostuju u Šumadiji.

- Igramo protiv tima koji je u pet utakmica upisao tri pobede. Čak su i protiv Crvene zvezde odigrali odličnu partiju. Nadam se da će donekle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeti da srede teren, jer podloga u takvom stanju više odgovara domaćinu. Sa druge strane, mi imamo cilj da pokušamo da nastavimo niz, iako sve ima početak i kraj. Potrudićemo se da uradimo sve što je do nas. Igrači rade odlično, žele da igraju fudbal, a trener koji je došao, Feđa Dudić, odlično radi posao - rekao je Duljaj i dodao:

- Kragujevčani su organizovana ekipa, čekaju da protivnik izgubi loptu i idu na kontru. Analiziramo ih, ali i oni traže slabe tačke. Utakmica je u nezgodnom terminu, od 14 časova. Znam da je radni dan, ali se nadam da će biti što više navijača - istakao je strateg crno-belih, pa se dotakao prethodnog duela protiv Spartaka koji su njegovi izabranici rešili u svoju korist - 0:3.

- U prvih 45 minuta u Subotici smo malo preterali, hteli smo da uđemo u gol sa loptom. Naravno, i rival je imao šanse, ali je naš golman dobro intervenisao. Držali smo sve pod kontrolom, naterali protivnika da u nastavku bude na svojoj polovini i postigli tri odlična gola. Raduje me što igrači koji uđu daju doprinos. Nikolić je upisao dve asistencije, a doprineli su i Šćekić i Severina. Posebno mi je važno da li je pobeda ostvarena uz lepu igru ili ne.

- Odbrana je nešto što raduje, ali ćete od trenera uvek čuti da ona počinje od napadača. Videli ste da je u Subotici Saldanja u 85. minutu jurio da oduzme loptu i bio agresivan pri rezultatu 3:0. Potrebno je mnogo toga proći od začetka napada do gola, a raduje da i defanzivci postižu golove. Takođe, mnogi su sumnjali u Nikolića s obzirom na njegov karakter, ali ono što je činjenica je da svi danas govore da je on majstor fudbala. On je pošten igrač, koji se odrekao bonusa i premija da bi igrao za Partizan i to pokazuje koliko želi da igra za ovaj klub u kojem je pružio veliki doprinos. Ima veliki uticaj, da li sa klupe ili kada igra od početka - rekao je Duljaj.

Trener Partizana po završetku utakmice u Subotici istakao da igrači ne primaju plate i "da nemaju ni za mleko", potom je usledio odgovor generalnog direktora Miloša Vazure koji je demantovao te navode. O celoj situaciji Duljaj nije želeo dalje da polemiše.

- Stara vest. Radnički, Kragujevac, 14.00 - rekao je on, ali se osvrnuo na sukob sa Menigom koji se desio u završnici duela sa Spartakom.

- Nije normalno i izvinjavam se klubu. Dres je svetinja, čak i kada igrači uđu u svlačionicu posle zagrevanja i bace majicu na pod, ja je podignem jer na njoj je grb Partizana. Tako sam vaspitan. Dešava se to u mnogim klubovima, ali je to stara vest. Svi su se fokusirali na taj momenat, a ne na tri gola. Mora da se priča o golovima i pobedi. Ta situacija je prevaziđena. Menig je dobar momak i nema problema kod nas. Videli ste kako se igrači raduju posle gola, čak i oni na klupi, to su emocije koje ne mogu da se kupe - zaključio je Duljaj.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Marin: Lajpcig jeste favorit, ali i mi znamo da igramo fudbal

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 12:29

Sportski direktor Crvene zvezde Marko Marin očekuje drugačiju igru u Lajpcigu od one na koju su Beograđani navikli kod kuće...Zvezda obično dominira na "Rajku Mitiću" i ima loptu u posedu i do 70 odsto vremena..."Naravno, potpuno je drugačije u Ligi šampiona protiv Mančester sitija ili u Lajpcigu....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.