Duljaj: Igrači Partizana su heroji

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 20:56

Duljaj: Igrači Partizana su heroji

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije posle 172. "večitog" derbija.

Veliki rivali su remizirali na "Marakani" u 24. kolu Superlige Srbije – 2:2.

"Uvek kad ostanete bez igrača manje, sve se menja što ste zamislili. Najbolji akteri su bili igrači i navijači sa obe strane. Imali su prilike da vide čeitir gola. Bilo je dosta šansi, posebno u prvom poluvremenu Crvene zvezde. Imali smo dosta igrača koji su izašli bez treninga. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nije lako postići dva gola. Oni su opostigli dva gola zasluženo iz prekida, mi iz igre. Bilo je teško odigrati 15 minuta + osam minuta nadoknade protiv Zvezde. Igrači Partizana su za mene bili heroji", rekao je Duljaj i dodao:

"Moj stav, bez obzira na sve, ne želim da komentarišem suđenje".

Duljaj kaže da nije rekao Saldanji tokom meča da promeni kopačke.

"Nisam mu to rekao, to sam mu rekao pred utakmicu. Da uvek obrate pažnju na detalje. Vidiš teren poliven, uslovi odlični. Nije bilo prvi put da se klizao. Sam je tu odluku doneo".

Prokomentarisao je odluku da zameni Zahida.

"Imali smo problem sa Zahidom, koji su žalio na zadnju ložu. Ima problem već sedam dana. Morao sam da pojačam sredinu i da ostavim u napadu. Imamo brza krila i naravno imali smo i Saldanju dok je bio na terenu".

Dobar odnos imao je sa suprotnim taborom.

"Niko sa klupe Zvezde. To je bio neki gospodin, da li je spiker. Niko nije rekao bilo šta ružno. Pozdravili smo se posle utakmice, čestitali jedni drugima. Svi smo došli do zaključa da je derbi bio dobar i da je publika imala šta da vidi".

Ocenio je još jednom derbi.

"Osećanja su pomešana. Rekao sam pred meč da neće rešiti pitanje prvaka. Ima dosta bodova u opticaju. Ova utakmica je završena. Mogla je da ode u oba smera. Morate imati u vidu da smo igrali 20 i nešto minuta sa igračem manje protiv izuzetno jake Zvezde. To je teško. Igrači Partizana su za mene heroji. Imali smo fantastičnu podršku, kao nikad pre. Pohvale za navijače Zvezde i Partizana koji su upriličili današnji ambijent", zaključio je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Duljaj posle 172. večitog derbija: Za mene su igrači Partizana heroji

Izvor: Danas, 09.Mar.2024

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle posle utakmice protiv Crvene zvezde (2:2) da je zadovoljan rezultatom jer je imao puno problema sa povredama svojih igrača.

Nastavak na Danas...

"Miloje bunker i to?"

Izvor: B92, 09.Mar.2024

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije posle 172. "večitog" derbija...Veliki rivali remizirali su (2:2) u 24. kolu Superlige Srbije...Milojević se osvrnuo najpre na derbi u kojem su crveno-beli dominirali..."Bila je lepa utakmica, dobar derbi. Atmosfera divna. Mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.