Duljaj: Dokle god postoji šansa, verujemo u drugo mesto

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 18:36

Duljaj: Dokle god postoji šansa, verujemo u drugo mesto

Fudbaleri Partizana gostuju u nedelju ekipi Vojvodine, u utakmici 36. kola Superlige Srbije.

Trener Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu protiv Vojvodine, da njegova ekipa mora da veruje u osvajanje drugog mesta u Superligi Srbije dokle god postoji šansa za to.

"Dokle god postoji neka šansa, mi moramo da verujemo u to drugo mesto", rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Dva kola pre kraja sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crno-beli su četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 67 bodova, odnosno imaju četiri boda manje od TSC-a i Čukaričkog. Na drugoj strani, Vojvodina je peti tim lige sa 61. bodom.

"Partizan mora na svakoj utakmici da ide na pobedu. Biće izuzetno teško protiv Vojvodine. Njihov trener radi odličan posao. Ima dosta kvalitetnih pojedinaca i on je to lepo uklopio u kolektiv. Na nama je da pokušamo da pobedimo", rekao je Duljaj.

On je upozorio i da njegova ekipa "neće dobro proći" ako računa da je Vojvodina umorna zbog utakmice polufinala Kupa Srbije.



"Od igrača ću tražiti da budu maksimalno koncentrisani i da rade samo ono što rade na treningu i da svu tu energiju koja postoji na treningu prenesu na utakmicu
", rekao je Duljaj.

Utakmica na stadionu "Karađorđe" igra se 21. maja od 19.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.