Duljaj: Biću zadovoljniji kad stignu pojačanja

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 19:56

Duljaj: Biću zadovoljniji kad stignu pojačanja

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Drave sa 3:0 u trećoj pripremnoj utakmici.

Trener crno-belih Igor Duljaj bio je zadovoljan posle druge pobede Partizana na prirpremama u Sloveniji.

''Treba imati u vidu da je ovo trećeligaš, pa je rezultat u drugom planu, hteo sam da vidim mlade momke na koga mogu da računam. Poistoji razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Opet pohvale za Trifunovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ima tu još dosta da se radi. Mi tempiramo formu za početak sezone, ne za ovaj period. Ono čuveno, igrači su umorni, ali više u glavama, nego u nogama." i dodao.

"Sve mlade momke treba trpeti, to su naša deca iz omladinske škole i treba da budemo pažljivi sa njima. Od starijih igrača treba da dobiju najveću podršku'', rekao je Duljaj.

Očigledno je da su Jovanović na golu i Kanute dobra pojačanja za Partizan.

"Pitao sam Kanutea: 'Sa koliko si procenata igrao'? On mi je rekao da nije još dovoljno spreman, jer se kasnije priključio. Videli ste kako on to brzo rešava, ima jak udarac. Dosta je aktivan.Šćekić je borben, komanduje, pravi dobru atmosferu među igračima, a Pavlović se vratio posle povrede i mogu da budem zadovoljan"

Na kraju je dodao

"Biću još zadovoljniji kada stignu pojačanja koja uskoro treba da dođu", zaključio je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.