Dubrovački Jug protivnik Partizana na završnom turniru

Izvor: Blic, 01.Maj.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubrovački Jug protivnik Partizana na završnom turniru

Vaterpolisti Partizana u polufinalu završnog turnira Lige šampiona u Beogradu igraće protiv dubrovačkog Juga, koji je na svom terenu u revanšu četvrtfinala deklasirao turski Galatasaraj sa 18:3 (4:2, 2:0, 5:1, 5:0).

U prvoj utakmici koja je odigrana pre dve nedelje u Turskoj hrvatska ekipa slavila je sa 12:5.

Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u četvrtfinalu eliminisao ruski Spartak iz Volgograda. U drugom polufinalu na završnom turniru sastaće se Crvena zvezda, koja je eliminisala Segedin, i španska Barseloneta.

Završni turnir vaterpolo LŠ igra se 31. maja i 1. juna u Beogradu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dubrovački Jug protivnik Partizana na završnom turniru

Izvor: Press, 01.Maj.2013

Vaterpolisti Partizana u polufinalu završnog turnira Lige šampiona u Beogradu igraće protiv dubrovačkog Juga koji je večeras na svom terenu u revanšu četvrtfinala deklasirao turski Galatasaraj sa 18:3 (4:2, 2:0, 5:1, 5:0).

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.