Drulović: Navijači da budu strpljivi

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: "Navijači da budu strpljivi"

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović zamolio je navijače da pokažu strpljenje jer je siguran u to da će crno-beli u nastavku sezone igrati mnogo bolje.

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Jagodinom u poslednjoj utakmici 17. kola Superlige Srbije što nije loš rezultat ako se uzme u obzir da su crno-beli imali dva gola zaostatka i igrača manje više od 50 minuta.

Analizirajući ishod duela u Jagodini trener Ljubinko Drulović objasnio je da je njegov tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrao bolje sa igračem manje i time pokazao da poseduje karakter.

"Ponovo smo iz prvog udarca na utakmici primili gol, taj pad koncentracije nam se prečesto dešava. Drugo polivreme smo odigrali na novou na kom Partizan stalno mora da igra. Igrali smo ofanzivno, rizikovali sve što nam se isplatilo. Imali smo čak i šanse da preokrenemo rezultat što bi bilo fenomenalno sa deset igrača" kazao je Drulović.

Jagodina i Partizan remizirali su rezultatom 2:2 u poslednjoj utakmici 17. kola Superlige Srbije a domaćin je od 40. minuta prvog dela imao igrača više usled isključenja Petra Grbića.

"Jagodina je imala svoje prilike iz kontranapada i uspevali su da budu jako opasni. Pozitivno je to što smo uspeli da se vratimo posle 2:0 i da pokažemo karakter" istakao je Drulović.

Navijači Partizana pokazali su nezadovoljstvo usled novog "kiksa" a trener im je poručio da moraju da pokažu strpljenje jer će igra crno-belih biti mnogo bolja kada se povređeni igrači vrate na teren.

"Navijači moraju da budu strpljivi, naravno da će Partizan igrati sve bolje i bolje. Imamo mnogo problema, to se oseća u igri, igračima je potrebno osveženje i moramo da povratimo povređene. Nadam se da ćemo pauzu iskoristiti na pravi način jer nas do kraja prvog dela sezone čeka dosta važnih utakmica" zaključio je Drulović.

Partizan se posle 17 odigranih utakmica nalazi na petoj poziciji superligaške tabele sa 26 osvojenih bodova, 21 manje od vodeće Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Postrojavanje igrača - Srpska tradicija!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015

Jedno od pitanja koje su novinari postavili Ljubinku Druloviću nakon remija crno-belih sa Jagodinom ticalo se načina na koji se navijači Partizana ponašaju prema igračima...Fudbaleri Partizana nastavili su da nižu katastrofalne rezultate u domaćem šampionatu, pošto su u 17. kolu jedva izbegli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.