Postrojavanje igrača - Srpska tradicija!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postrojavanje igrača - Srpska tradicija!

Jedno od pitanja koje su novinari postavili Ljubinku Druloviću nakon remija crno-belih sa Jagodinom ticalo se načina na koji se navijači Partizana ponašaju prema igračima.

Fudbaleri Partizana nastavili su da nižu katastrofalne rezultate u domaćem šampionatu, pošto su u 17. kolu jedva izbegli poraz u Jagodini.

Crno-beli su sa igračem manje uspeli da nadomeste dva gola zaostatka za domaćinom a fudbaleri su zbog očajnog izdanja u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << morali na raport kod navijača u pauzi između prvog i drugog dela susreta, ali i nakon završetka utakmice.

Na pitanje novinara da li je normalno u svetu da navijači igračima održavaju vaspitne časove, kao što je bilo sa Partizanovim igračima na poluvremenu i na kraju utakmice, Drulović je rekao da ne želi to da komentariše.

"To je, da kažem, neka tradicija u Srbiji. To nije prvi put. Navijači nam daju veliku podršku i sigurno da su igrači osetili njihovu energiju u drugom poluvremenu", kazao je trener Partizana.

Podsećamo da su navijači Partizana u Jagodini istakli transparent na kojem je stajala poruka upućena fudbalerima u kojoj je navedeno da ekipa i pojedinci više nemaju kredita kod "Grobara".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.