Izvor: TvojPortal.com, 08.Okt.2012, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi poraz Partizana u LŠ

Tvoj portal
"Crno-beli" su u punoj niškoj dvorani "Čair" u drugom kolu elitnog takmičenja izgubili od nemačkog Flensburga sa 37:31.
Sledeću utakmicu rukometaši Partizana odigraće 13. oktobra, takođe u Nišu, a protivnik će im biti španski Ademar iz Leona.


Najbolji u ekipi Flensburga bio je Danac Anders Jensen Egert koji je postigao 13 golova, dok su njegovi sunarodnici Morgensen i Knudsen postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << pet. Interesantno je da je Egert, levo krilo nemačkog tima, postigao čak devet golova u prvom poluvremenu. On je ujedno bio i najefikasniji igrač na utakmici.
U timu Partizana istakli su se Bogdan Radivojević sa osam pogodaka, Nemanja Ilić sa pet i Nenad Maksić sa četiri.
Rukometaši Flensburga bolje su ušli u meč i već posle deset minuta imali prednost od tri gola 6:3. Deset minuta pre odlaska na na odmor prednost Flensburga bila je uvećana na četiri gola. Ipak, do kraja poluvremena "crno-beli" su uspeli da smanje prednost Nemaca, pa se na pauzu otišlo sa zaostatkom od dva gola 17:15.
Drugo poluvreme nije donelo veće promene u igri Partizana, Flensburg je bio dominantan i nije dozvolio Beograđanima da naprave preokret, iako su uspevali da spuste prednost na gol razlike. Izabranici Aleksandra Brkovića posle dva odigrana kola i dalje su bez bodova.
Partizan je u prvom kolu izgubio Čehovskih medveda sa 38:31, dok je Flensburg odigrao nerešeno sa Montpeljeom - 37:37.

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.