Drobnjak pred Radnički: Pazar može barem do boda

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 23:48

Drobnjak pred Radnički: Pazar može barem do boda

Golman fudbalskog superligaša Novog Pazara Marko Drobnjak rekao je da njegova ekipa ima šansu da ostvari povoljan rezultat protiv Radničkog u Nišu.

"Posle Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine, rezultatima u poslednjih nekoliko sezona Radnički se nametnuo kao jedan od naših najozbiljnijih klubova. Ipak, ako pružimo 200 odsto mogućnosti, kao protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana, možemo barem do boda. Treba samo da ostanemo čvrsto na zemlji i da nastavimo da radimo još jače", rekao je Drobnjak.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije na niškom "Čairu" zakazana je za nedelju od 19 časova.

Radnički i Novi Pazar imaju po tri boda i nalaze se u grupi timova plasiranih između sedme i 14. pozicije na tabeli.



"Mislim da je malo ko očekivao da ćemo posle tri kola imati ijedan bod, a mi smo osvojili tri na dve utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Protiv crveno-belih smo ušli u meč bojažljivo. Poremetio nas je rano primljen gol i vođstvo domaćina od 2:0 već u 13. minutu, pa je svima bilo teško da izađu iz letargije"
, naveo je 25-godišnji Drobnjak.

"Ostali smo pribrani i protiv Partizana na domaćem terenu pokazali da možemo svima da pariramo. Spremno smo dočekali taj duel. Postigli smo dva gola za pet minuta i preokrenuli rezultat, što malo ko može da uradi. Bog nas je nagradio s tri boda", dodao je on.

Drobnjak, koji je ponikao u čačanskom Borcu, do početka ove godine branio je u srpskoligašu Jošanici, a po opštim ocenama najzapaženiji je igrač Novog Pazara na startu superligaškog takmičenja.



"Mnogo mi je značio meč sa Crvenom zvezdom jer sam 'probio led'. Protiv Partizana sam samo nastavio u istom ritmu. Gledao sam video snimke crno-belih, proučavao ko je najopasniji, kako napadaju i kako šutiraju. Dobio sam i neke savete od superligaških golmana s kojima sam blizak. Mnogo očekujem od ove sezone",
zaključio je Drobnjak.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.