Drinčić dao gol iz slobodnjaka, Partizan pobedio Zvezdu sa 1:0!

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić dao gol iz slobodnjaka, Partizan pobedio Zvezdu sa 1:0!

Večiti derbi, 147. prvenstveni po redu između fudbalera Partizana i Crvene zvezde igra se od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Sever #derbi pic.twitter.com/HfzbPZqmDb

— Filipova mama (@FilipGA) October 18, 2014

Jug #derbi pic.twitter.com/WGzooXjqLy

— Filipova mama (@FilipGA) October 18, 2014

18:20 - Sever i jug puni!

Nešto više od pola sata pre početka derbija severna i južna tribina su >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ispunjene, dok na zapadu i istoku ima još mesta, piše Blic online.

18:11 - Prvi incident: Baklja na istoku

Sat vremena uoči početka meča zabeležen je i prvi incident, pošto je jedna baklja završila na istočnoj tribini stadiona u Humskoj.

Do nereda je došlo kada su navijači Partizana iz grupe "Zabranjeni" krenuli ka severnoj tribini, gde su smešteni navijači Zvezde, koji su uzvratili bacanjem baklje.

U tom trenutku jake snage žandarmerije otišle su na severnu tribinu kako bi smirili situaciju i sprečili da se incidenti prošire.

Kada je već "moralo" da se dogodi, nadamo se da će biti jedini...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan slavio protiv Zvezde golom Drinčića

Izvor: Press, 18.Okt.2014

Igrači trenera Marka Nikolića trijumfovali protiv gradskog rivala minimalnim rezultatom . Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Crvenu zvezdu sa 1:0 (0:0) i učvrstili se na liderskoj poziciji na tabeli Superlige Srbije...Jedini...

Nastavak na Press...

DERBI - Partizan vs Crvena zvezda 1-0 (KRAJ)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2014

''Projektilom'' Nikole Drinčića Partizan pobedio u 147. večitom derbiju. Reprizirao je vezista Partizana onaj gol iz prethodnog derbija!!!

Nastavak na Sportske.net...

STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Bivši Partizanovci oduševljeni pobedom u derbiju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2014

„Trbuhom za kruhom“ otišli su iz Partizana fizički, ali srcem i dušom Leo Vesterman, Žofri Lovernj i Aleksandar Marić su ostali u Humskoj o čemu svedoče i njihovi vitovi nakon večerašnje pobede fudbalskog kluba u 147. „večitom derbiju“.. . Bravo Crno Beli!! @FKPartizanBG @familyPARTIZAN. —...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.