Drinčić: Agresivnošću smo izbegli novi loš start meča

Izvor: Blic, 19.Sep.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić: Agresivnošću smo izbegli novi loš start meča

Jedan od najzapaženijih aktera utakmice Partizan - Totenhem (0:0) u prvom kolu Lige Evrope, Nikola Drinčić, zadovoljan je kako su crno-beli nastupili u Humskoj protiv renomiranog protivnika iz Premijer lige.

"Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, pre svega mislim u odbrani. U drugom poluvremenu smo se opustili, odigrali bolje i mislim da je rezultat ravnopravan. I bod je dobar za prvu evropsku utakmicu, evo i Bešiktaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je isto odigrao nerešeno, tako da smo mi i dalje u igri. I borimo se, to je to", rekao je Drinčić i osvrnuo se na naredni prvenstveni izazov:

"U nedelju igramo sa (kragujevačkim) Radničkim i to nam je u ovom trenutku najvažnija utakmica. Imamo sada dva boda prednosti u odnosu na Zvezdu i ne bi trebalo da to ispustimo. Sigurno je da će u nastavku takmičenja uticati i to što imamo mali broj igrača, ali tako je, kako je".

On je na kraju pojasnio kako su crno-beli izbegli klopku u koju su sami upadali više puta od početka sezone, a u vidu rano primljenog gola ili dva.

"Mi smo odigrali dobru utakmicu, a od početka sezone ovo je bio prvi put da su nam linije bile blizu. Nismo se mnogo 'spuštali' ka našem golu i mislim da je to neki ključ. Izbegli smo loš start meča našom agresivnošću. Totenhem je to, sigurno je da od prvog minuta moraš da igraš", rekao je Nikola Drinčić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.