Dragiša Binić ima i velikog prijatelja u Partizanu, sad mu je i od njega stigao odgovor o Asanu!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragiša Binić ima i ''velikog prijatelja'' u Partizanu, sad mu je i od njega stigao odgovor o Asanu!

U ovom trenutku potpuno neočekivana tema izbila u prvi plan.

Najnovije pojačanje Partizana, Japanac Takuma Asano, oduševio je navijač crno-belih u svom 45-minutnom debiju u Humskoj, protiv turske Malatije u četvrtak.

Partizan je taj meč dobio sa 3:1, a Asano je postigao drugi i iznudio jedanesterac pre trećeg gola crno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Imao je još par opasnih prodora, još jednu veliku priliku i mnogi veruju da će ovaj momak biti veliko Partizanovo pojačanje.

Ali, onda je, pravo niotkuda, usledila javna, otvorena kritika i sumnje u Asanov kvalitet od strane Dragiše Binića, aktuelnog funkcionera u FSS, zaduženog za regularnost takmičenja.

Još juče je on dobio oštar odgovor iz Partizana na tu temu, a danas se, opet u razgovoru za ''Žurnal'', o svemu ovome oglasio i trener Partizana Savo Milošević.

On, ipak, nije želeo da dalje produbljuje tenzije.

''Dragiša je moj veliki prijatelj i u ovoj situaciji jednostavno ne poznaje igrača. Nije u pravu'', istakao je Milošević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.