Đurić napustio mesto predsednika Partizana

Izvor: Politika, 10.Feb.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić napustio mesto predsednika Partizana

BEOGRAD – Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić napustio je danas tu funkciju, saopšteno je na sajtu crno-belih.

Kako se navodi na zvaničnoj prezentaciji Partizana, na današnjoj sednici Sekretarijata Upravnog odbora Đurić je obavestio da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u prethodnom periodu.

Đurić je predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da potpredsednici Partizana Mile Jovičić, Ratomir Babić i Duško Jovanović preuzmu njegove dosadašnje poslove.

Sekretarijat je prihvatio izneti predlog, a Đurić će učestvovati u radu organa kluba u skladu sa mogućnostima.

Današnje odluke Sekretarijata biće potvrđene na narednoj sednici Upravnog odbora.

Tanjug

objavljeno: 10.02.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić napustio mesto predsednika Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2014

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić napustio je danas tu funkciju, saopšteno je na sajtu crno-belih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić podneo ostavku

Izvor: Studio B, 10.Feb.2014

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je klub posle sednice Sekretarijata Upravnog odbora...Protiv Đurića koji je za predsednika Partizana izabran oktobra 2008, vodi se postupak pred Specijalnim sudom zbog malverzacija u slučaju privatizacije...

Nastavak na Studio B...

Đurić: Nije istina da sam podneo ostavku!

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 12:08

Predsednik Partizana Dragan Đurić demantovao je informaciju da je napustio mesto prvog čoveka crno-belih istakavši da će nastaviti da radi koliko mu okolnosti budu dozvoljavale..."Nisam podneo ostavku. Nastavljam da radim, koliko mogu", rekao je Đurić za "Sportski žurnal"...Đurić je obavestio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.