Dragan Djurić podneo ostavku

Izvor: Beta, 10.Feb.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Djurić podneo ostavku

BEOGRAD, 10. februara 2014. (Beta) - Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Djurić podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je u ponedeljak klub posle sednice Sekretarijata Upravnog odbora.

Protiv Djurića, koji je za predsednika Partizana izabran oktobra 2008, vodi se postupak pred Specijalnim sudom zbog malverzacija u slučaju privatizacije Veterinarskog zavoda.

"Predsednik kluba je obavestio Sekretarijat da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu", piše u saopštenju na sajtu Partizana.

Posle sastanka u Teleoptiku, koji je trajao oko 90 minuta, niko iz uprave nije hteo da daje izjave.

U saopštenju se navodi da je Djurić predložio da, s obzirom na predstojeći početak takmičarske sezone, potpredsednici kluba preuzmu poslove predsednika kluba što je i prihvaćeno.

Partizan je od šest poslednjih titula pravaka Srbije, pet osvojio pod vodjstvom Djurića.

Djurić je uhapšen 13. januara zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela policija u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda, kao jedne od sporne 24 privatizacije. On je deset dana kasnije pušten iz pritvora pošto je položio jemstvo od dva miliona evra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.