Doužer: Bili smo spremni da igramo koliko god je potrebno VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 01:15

Doužer: Bili smo spremni da igramo koliko god je potrebno VIDEO

Bek Partizana Pi Džej Doužer još jednom je potezima u ključnim momentima doprineo veoma važnoj pobedi Partizana u Evroligi.

Crno-beli su savladali Monako posle produžetka rezultatom 89:85 i došli do šeste pobede u elitnom takmičenju.

"To je pozicija na kojoj igram celog života. Uvek sam mogao da igram na više različitih pozicija, ali ova na kojom sam sada mi definitivno daje najviše komfora", rekao je Doužer.

Koliko vam znači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ova pobeda, druga uzastopna u Evroligi i pred dolazak Olimpije u Beograd?

"Osećaj je dobar. Svaki put kada ostvarimo pobedu u ovoj ligi, dobro je za nas. Idemo meč po meč, a naredni je najvažniji".

Kako se osećao u četvrtoj četvrtini kada je Majk Džejms pogodio onu trojku?

"Bilo je deprimirajuće, ali on je sjajan igrač, uradio je to mnogo puta. Ostali smo zajedno, potrudili smo se da igramo do kraja i bili smo spremni na to, bez obzira koliko utakmica bude trajala".

Partizan dobija neizvesne završnice, a Doužer je pogodio ključne trojke u poslednjih nekoliko utakmica.

"Osećam se dobro, na tome radim celog života. Trener veruje u nas, a to tražimo od njega, to nam je potrebno. Imam saigrače koji takođe veruju u mene. Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno", rekao je Doužer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Dzej,   Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023

Partizan je posle produžetka slavio protiv Monaka...Izabranici Željka Obradovića su na svom terenu posle produžetka pobedili Monako sa 89:85 u 12. kolu Evrolige. Bek Partizana Pi Džej Doužer je potezima u ključnim momentima doprineo veoma važnoj pobedi crno-belih u Evroligi...- Osećaj je dobar....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.