Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 09:13

Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno

Partizan je posle produžetka slavio protiv Monaka.

Izabranici Željka Obradovića su na svom terenu posle produžetka pobedili Monako sa 89:85 u 12. kolu Evrolige. Bek Partizana Pi Džej Doužer je potezima u ključnim momentima doprineo veoma važnoj pobedi crno-belih u Evroligi.

- Osećaj je dobar. Svaki put kada ostvarimo pobedu u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligi, dobro je za nas. Idemo meč po meč, a naredni je najvažniji.

Nikome među Partizanovcima nije bilo prijatno kada Majk Džejms pogodio trojku na kraju regularnog toka.

- Bilo je deprimirajuće, ali on je sjajan igrač, uradio je to mnogo puta. Ostali smo zajedno, potrudili smo se da igramo do kraja i bili smo spremni na to, bez obzira koliko utakmica bude trajala.

Partizan dobija neizvesne završnice, a Doužer je pogodio ključne trojke u poslednjih nekoliko utakmica.

- Osećam se dobro, na tome radim celog života. Trener veruje u nas, a to tražimo od njega, to nam je potrebno. Imam saigrače koji takođe veruju u mene. Dižemo glavu gore i trudimo se da dajemo koševe kada je potrebno - rekao je Doužer.

EVROLIGA 12. KOLO

Utorak:

Efes - Panatinaikos 71:68

Alba - Žalgiris 64:62

Olimpijakos - Real 71:77

Bajern - Milano 91:84 (pp)

Partizan - Monako 89:85 (pp)

Sreda:

Asvel - Makabi (20.15)

Baskonija - Fenerbahče (20.30)

Valensija - Crvena zvezda (20.30)

Virtus - Barselona (20.30)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majk Džejms udario kontru saigračima: Sudije? Ni ja nisam sve pogodio

Izvor: B92, 06.Dec.2023

Košarkaš Monaka Majk Džejms posle poraza od Partizana je bio mnogo smireniji od svojih saigrača, koji nisu štedeli reči u kritikama na račun suđenja...Većina igrača Monaka su osuli paljbu po sudijama, ali ne i Majk Džejms..."Sudije moraju da rade svoj posao, kao što moramo i mi. Ni ja nisam...

Nastavak na B92...

Željko osudio uvrede, odmah ga pitali i zašto nije pravljen faul nad Džejmsom, na kraju stigao i do tik-toka…

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2023, 00:30

Posle Saše Obradovića, pred novinare je na pres konferenciji izašao i trener Partizana Željko Obradović, čiji je tim večeras savladao ekipu Monaka sa 89:85, posle produžetka.. Odmah mu je postavljeno pitanje zašto pred kraj regularnog toka meča na “plus 3“ za Partizan nije pravljen faul...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.