Dok Partizan traži centra u NBA, Gruzin priznaje: Zvali su me u Evroligu

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 14:04

Dok Partizan traži centra u NBA, Gruzin priznaje: "Zvali su me u Evroligu"

Gruzijski košarkaš Sandro Mamukelašvili priznao je da ima nekoliko ponuda iz Evrolige.

Košarkaš San Antonio Sparsa, ranije i Milvoki Baksa, želi da ostane u NBA ligi, ali ne krije da mu godi interesovanje iz najjačeg evropskog takmičenja.

"Da, definitivno. Nekoliko klubova iz Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izrazilo interesovanje za moje usluge, ali moj prevashodni cilj je ostanak u NBA ligi", rekao je Mamukelašvili i dodao.

"Želim svima da dokažem da sam NBA igrač. Nikada neću zatvoriti vrata Evroligi, obožavam da gledam Evroligu i znam koliko je to takmičenje kvalitetno. Možda se vratim, ali sada mi je glava isključivo u u NBA ligi", rekao je on za "Basketnews".

Mamukelašvili igra na pozicijama "četiri" i "pet", a Partizan upravo takve igrače traži u NBA ligi.

Crno-beli još uvek nisu izašli na tržište u očekivanom obimu, a što duže traje zatišje, toliko je sve veća neizvesnost koga će Željko Obradović angažovati.

Sigurno se nešto valja iza brda, a do tada vredi istaći da ni platežno ozbiljno jak Panatinaikos ovog leta nije uspeo da angažuje 24-godišnjeg Gruzina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.