Dogovor Partizana i Stojića oko Luke i Kojića

Izvor: Mondo, 01.Feb.2013, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor Partizana i Stojića oko Luke i Kojića

Ofanzivci Rada Predrag Luka i Nemanja Kojić novi igrači Partizana. Stojić pristao na dinamiku isplate, ali i tražio odmah isplatu provizije za transfer Nemanje Tomića u Tursku.

U 48 sati veliki obrti u transfer priči na relaciji Partizan - Rad.

Najpre je bilo najavljeno da će ofanzivci Rada Predrag Luka i Nemanja Kojić postati igrači Partizana, da bi ceo dogovor propao, jer se klubovi nisu "našli" u elementu dinamike isplate. Izgledalo je kao da će dvojac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostati u klubu sa Banjice.

Ali...

U petak u večernjim časovima novi obrt!

Predrag Luka i Nemanja Kojić novi su igrači Partizana, a ugovore će potpisati na 3,5 godine.

"Definitivno smo Stojić i ja sve to definisali i očekujemo ih tokom vikenda u Antaliji na pripremama", rekao je sportski direkor Partizana Ljubiša Tumbaković, koji je već nekoliko dana u društvu sa prvim čovekom Rada Rankom Stojićem i sa kojim stalno gleda pripremne utakmice crno-belih.

Izgledalo je da Luka i Kojić neće doći na Topčidersko brdo. O čemu se radilo?

"Pa, možda je bilo nekih malih nesporazuma i nesuglasica, ali danas smo Ranko i ja sve to izdefinisali i sve je poslato Upravnom odboru kluba na odlučivanje", rekao je Tumbaković.

Prema saznanjima MONDA, dve strane su se dogovorile o sledećem: Rad, odnosno Stojić je pristao na dinamiku isplate novca od transfera Luke i Kojića, ali će zato odmah dobiti proviziju za posredovanje u transferu Nemanje Tomića u turski Genčlerbirigli.

Na pitanje da li je ovim preolazni rok za Partizan završen, Tumbaković je odgovorio potvdno.

"Verujem da jeste. Teško da će neko otići", dodao je on.

Crno-beli će tako pojačati navalnu liniju u kojoj trenutno imaju samo Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića (klasični napadači), kao i ofanzivnog vezistu Lazara Markovića.

PRELAZNI ROK ZA PARTIZAN:

Otišli su: Nemanja Tomić (Genčlerbirigli, Turska), Stefan Šćepović (Ašdod, Izrael), Zvonimir Vukić (istekao mu ugovor, prešao u PAOK), Medo Kamara (Bolton), Mohamed Zabija (raskinut ugovor), Eduardo Pašeko (vratio se u Sao Kaetano), Sreten Sretenović (traži angažman). Radiša Ilić je od golmana "avanzovao" u trenera golmana.

Došli su: Eliomar Silva (iz Javora), Predrag Luka i Nemanja Kojić (Rad).

(MONDO - foto: FK Partizan)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.